lauantai 31. elokuuta 2013

Merenneito taulu 2

Nyt on lomat vietetty ja on aika palata askarteluiden pariin takaisin. Tämän kuvan värittelyitä aloittelin jo hieman ennen lomaa ja tänään tehostin vielä värien syvyyksiä. Kyseinen merenneito kuva on Imagine and do: n uusimpia printti sketchejä ja värittelin kuvan Prismacoloreilla ja Distress inkeillä.

Here's my second mermaid print coloured with Distress inks and Prismacolours. The sketch print is from Imagine and do.


013

lauantai 24. elokuuta 2013

Reissussa Porvoossa

Kävin tällä viikolla pienellä muutaman päivän retkellä Porvoossa ja siinä samalla tein vierailun myös Porvoossa sijaitsevaan askartelukauppaan (kuinkas muuten ;) Paperipilveen. Kyseinen askartelukauppa sijaitsee Jokikatu 31:ssä. Kaupalla oli suuret myyntitilat ja monipuolisesti myynnissä erilaisiin askarteluihin ja taiteisiin liittyviä tarvikkeita.


WP_000082



WP_000079



WP_000073


Kuvassa kauppias Marjukka ja minä

WP_000077


Pieniä ostoksiakin tein uusista Maja Designin ja Pion designin papereista.


003


010

torstai 22. elokuuta 2013

Ruskean sävyinen hääkortti

Sain toiveen tehdä hääkortin, jossa on ruskeansävyä. Malliksi sain kutsun, joka toimi inspiraation lähteenä. Kortin kuva on Imagine and do:lta.

I got a wish to make a brownish card. The inspiration to this card came from the invitation and the sketch image is from Imagine and do.


008

tiistai 20. elokuuta 2013

Esittely Paperillassa ja kortti tohtorille

Tänään koitti minun vuoroni esittäytyä Paperillan blogissa ja tästä linkistä pääset suoraan sinne. Luvassa on myös ensimmäinen julkaisemani mixed media taulu. Siinä olen käyttänyt Imagine and do:n sketch kuvia.


013


Ja tässä tekemäni kortti tohtoriksi väittelevälle tehtynä Pion Designin papereilla.


003

lauantai 17. elokuuta 2013

Merenneito taulu

Olettehan huomanneet Imagine and do:n juuri ilmestyneet uskomattoman kauniit merenneito printit ja useat erilaiset kollaasi sketchit. Sain merenneito kuvat tällä viikolla postissa ja lähdin heti värittämään kuvia. Värittäminen luonnistui parhaiten Distress inkeillä, koska pinta-alat ovat suuria A3 kokoisessa työssä. Nämä merenneito printit ovat kauniita ilman värityksiäkin, mutta värittämistä rakastavana askartelijana olivat nämä aivan unelma värityskohteita.

Have you noticed these beautiful new mermaid prints in  Imagine and do? There are several new collage sketches too. I got these mermaid prints this week and started to colour this picture immediately. I coloured the whole picture with Distress inks. 



007




012


torstai 15. elokuuta 2013

Skräppihetket haaste #15

Tänään julkaistiin uusi Skräppihetket haaste ja tällä kertaa se on bingo, tarjolla on myös DT Anskin käsialaa oleva mallipiirros. Itse tein sivuni ruohon kasvamisesta, kuinka sitä on täällä koko kesä odotettu ja nyt alkaa vihreää näkymään.

Today was published a new challenge in Skräppihetket haaste. My layout is all about growing grass, how I've waited my new lawn to grow up and finally there is some something green in the ground.



001

maanantai 12. elokuuta 2013

Saaristoteemainen hääkortti

Uudet haasteet piristävät aina kortintekijän arkea ja uudenlaisen haasteen eteen pääsin tejdessäni tätä saaristoteemaista hääkorttia. Paperit ovat kortissa Maja Designilta.

New challenges are always welcome to me as a crafter. I made this archipelago themed wedding card with papers from Maja Design.

006


004


perjantai 9. elokuuta 2013

Onnittelukortti äidille

Tämä kortti valmistui jo jokin aikaa sitten äidilleni. Tykkään kovasti näistä käyttämistäni Kaisercraftin paperikoristeista, koska niillä saa kauniin kortin tehtyä ihan hetkessä. Paljon muuta ei tähän korttiin tarvittu kuin kauniit paperit, edm koristeet, hieman harsoa ja bling blingiä helmien muodossa. Kortin tarvikkeet ovat Paperellasta.

This card I made for a while ago to my mother. I like these wonderful paper collectables fro Kaisercraft a lot since they're so easy to use and beautiful card is made in minutes. 



019


Tarvikkeet/Materials






tiistai 6. elokuuta 2013

Tämän kesän viimeinen rippikortti

Ainakin näillä näkymin ;) Paperit ovat Maja Designilta ja leimasin Saturated Canarylta. Nauhan laitoin kulkemaan vapaasti kohoteippien avulla kuvan takaa.


008

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Maalaisromanttinen ruusukortti

Pidän korteista, joissa kuva nousee maanvärin seasta, kuten keväällä leskenlehdet. Siinä on jotain puhuttelevaa ja pääosan esittäjä pääsee oikeuksiinsa. Tämän kortin paperit ovat Melissa Francesilta (Kraft damask, Hope chest ja First class mail) ja kuva Studio Lightilta. Nämä ovat Paperellasta.

I like cards which picture looks like it's coming from the ground, like the flowers in spring. There is something special about it. I used papers from Melissa Frances and the picture is from Studiolight.



002


torstai 1. elokuuta 2013

Skräppihetket haaste #14 Kankainen

Tänään koitti jälleen aika julkaista uusi Skräppihetket haaste ja tällä kertaa aiheena on kankainen. Oman kankaisen sivuni tein pitkäaikaisesta ystävyydestä, jota on kestänyt jo reilut 30 vuotta. Kuvan värikkyydestä johtuen toin väriä myös leiskaan runsaasti.

It was time to published another scrapbooking challenge in Skräppihetket haaste. I made my layout from friendship which has lasted over 30 years now.


010