maanantai 30. syyskuuta 2013

Tyttöleimasinkortti

Ajattelin laittaa näin uuden viikon kunniaksi ja piristykseksi kortin, jossa on varsin värikäs tunnelma. Kun päivät lyhenevät ja pimenevät saa väreistä kivaa energiaa arjen jaksamiseen. Tämän kortin materiaalit ovat Paperellasta. Kuvan olen värittänyt Distress markereilla.

The winter is now coming closer everyday and at the same time days get shorter. I wanted to bring this card to my blog and give you some color therapy as well.



001


Materiaalit/Materials


Leimasin/Stamp Prima Marketing Riley




lauantai 28. syyskuuta 2013

Onnittelukortti 50-vuotta täyttävälle

Tämä ruusukortti 50-vuotiaalle syntyi My Mind's Eyen papereilla ja hempeissä roosan väreissä.

Here's a card I made for 50-year-old woman. The papers are from My Mind's Eye.


005

torstai 26. syyskuuta 2013

Skäppihetket haaste #18 Valokuvasuurennos

Tänään julkaistiin taas Skräppihetket uusi haaste ja tällä kertaa haasteena on tehdä sivu valokuvasuurennoksella. Kiitos Lintsille kivasta haasteesta! Oma sivuni kertoo tuijotuksesta, jota saan katsella ihan jokainen päivä. Koirani Daisy kun ilmaisee pyyntönsä pääasiallisesti näin.

Today was published a new scrapchallenge in the Skräppihetket blog and this time the challenge is to make a layout using photo enlargement. My layout is all about staring which I have the priviledge to enjoy everyday by my dog Daisy.


002


tiistai 24. syyskuuta 2013

Joulupukkikortti

Tässä on toinen joulukorteista joka valmistui sunnuntaina. Punaisen sydämen pohjana on Calicon puuvanerikoriste, jonka väritin Distress markerilla punaiseksi, laitoin päälle Rangerin Glossy accenttia ja Distress glitteriä. Sitten kuivasin sydämen kuumailmapuhaltimella. Neliötä ympäröivät lehdet leikkasin Nellie Snellenin Holly leaf kuvioleikkurilla. Kaikki tarvikkeet ovat Paperellasta lukuunottamatta tekstileimasinta.



015



010



008

Muut tarvikkeet/Other supplies

Paperit/Papers  Forever fríends Kraft Notes

Paperikoristeet/Paper decorations Kaisercraft Collectables St.Nicholas

Nauha/Ribbon Papermania

Punaiset marjat tehty Pearl makerilla

maanantai 23. syyskuuta 2013

Mieluisimpia ostoksia Leimailutaivaasta

Lauantaipäivän vietin Leimailutaivaassa kera mukavien kavereiden ja ostoksien parissa. Tässä joitain kuvia itselleni mieluisimmista ostoksista.

I've some shoppings last weekend in the craft event called Leimailutaivas (Stamping heaven).



002

Metallivahoja Paperilohikäärmeestä


004

Colorhills nappeja Amalian askartelusta


006

Priman tyttöleimasin Askartelupuoti Mulperista


008

Kirjainleimasimet ja Penny Blackin lintuleimasin Klemmarikellarista


sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Joulukortit teon alla

Olen tänään aloittanut joulukorttien teon hieman suuremmalla puhdilla kuin aiemmin ja tänään on tarkoituksena saada muutama valmiiksi. Tämän tyylisiä kortteja syntyy pienellä vaivalla ja ovat myös kivan näköisiä. Kortin materiaalit ovat Paperellasta. Julkaisen vielä jossain vaiheessa kuvia ostoksistani Leimailutaivaasta jahka malta pysyä joulumateriaalien luota pois ensin.

Today I've started to make christmas cards and the goal is to make two or three cards today.

005


Materiaalit/Materials


Koristelaput/paper decorations Kaisercraft Collectables St.Nicholas

Pitsi/Lace Marianne Design

Koristekuvio leikattu Memoryboxin stanssilla


Kakkupaperi/Paper frames Nellie Snellen

torstai 19. syyskuuta 2013

Jouluinen paperipussi

Korttitalkoiden yhtenä haasteena oli koristella jouluinen paperipussi, jota varten saimme materiaalia. Pussin reunat värjäsin Distress stainin Picked fence sävyllä ja sepä otti hanakasti kiinni reunoihin ja antoi talvisen vaikutteen.

I made this when I was in the craftevent couple of weeks ago. The light edges in the bag are made with Distress stain picked fence colour.



Paperipussi


tiistai 17. syyskuuta 2013

Vaaleanpunainen vauvakortti

Osallistuin korttitalkoissa Merjan ja Pammun organisoimaan p*skarteluhaasteeseen, jossa jokainen heitti kortin haasteen nopilla. Minä sain rivin pinkki-vauvalle-teippi-siksak. Tämännäköinen vauvakortti sitten siitä syntyi.

019


sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Enkelilaatikko

Enkelilaatikko syntyi viime viikonloppuna Korttitalkoissa. Käyttämäni paperit ovat Maja Designilta. Kukkavana alkaa laatikon ulkopuolelta ja valuu sisäpuolelle, joten kovin käytännöllinen ei tämä laatikko ole, mutta valuma näyttää kivalta.


050


053


012

perjantai 13. syyskuuta 2013

Korttitalkoiden satoa: Harmaasävyinen kortti

Paperilohikäärmeen Elina haastoi meidät korttitalkoissa tekemään kortin luonnoksen mukaan. Värisävyinä sai olla harmaan eri sävyt sekä yksi muu väri. Valitsin rosan ja päädyin tekemään tämän elegantin onnittelukortin.

I made this card last weekend in the craft event. The challenge was to make a card using sketch and grey colours plus one other colour.


001


torstai 12. syyskuuta 2013

Skräppihetket haaste #17

Skräppihetket haaste on jälleen julkaistu ja tänään julkaistussa haasteessa on aiheena on kuvioiden irti leikkaaminen kuviopaperista eli Fussy cutting. Oman sivuni tein viime kevään Mixed media kurssista (Emmon ohjaama), josta pidin kovasti ja on aina ihanaa saada jotain uutta harrastukseen.

Here's my page to the Skräppihetket challenge and the topic was this time fussy cutting. My page is about Mixed media course I was in last spring.


006


tiistai 10. syyskuuta 2013

Korttitalkoot osa 2

Lisää kuvia korttitalkoista.

035


034


029

Sanna opasti meitä teippitekniikassa. 


030


033


005


Minna jakoi meille kauniit kortit inspiraatioksi ja minä sain Minnalta näin upean kortin.


009


Haasteena oli tehdä kortti ilman kuviopapereita, kuvia tai leimasimia. Tässä oma korttini.


014

Ja viimeisenä on varttihaasteen tulos, joka on varsin simppelin näköinen minun tekemäkseni.


016

Ja lopuksi kuva joistakin ostoksistani. 

maanantai 9. syyskuuta 2013

Korttitalkoot osa 1

Askartelurikas viikonloppu Korttitalkoissa on nyt takana ja nyt on aikaa vapaapäivänä postailla siitä. Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka osallistuitte ja olitte mukana järjestelyissä, kivaa oli. Itselläni ei menomatka sujunut aivan suunnitelmien mukaan ja se vaikutti hieman mielialaani, mutta mukavassa seurassa alun tunnelmatkin haihtuivat.

Wonderful weekend with cardmaking is now over. Here's some pictures about the weekend.

014


Aloitimme viikonlopun askartelut minun ohjaamallani haasteella, joka oli käsilaukkukalenteri. Paljon erilaisia käsilaukkuja syntyi, jokaiselle oman näköisensä. 


042

Itse tekemäni mallilaukku.


021

Innokkaita tekijöitä Jehkon haasteen parissa.


020


Paperilohikäärme avasi illan aikana ovensa ja ostoksilla oli kiva käydä askartelun lomassa.


024



027


028


Kuvassa Jehkon haasteen kauniit taulut ja Elinan (Paperilohikäärme) mallipiirroksen mukaiset ja harmaan sävyiset kortit.


041


torstai 5. syyskuuta 2013

Romanttinen hääkortti

Sain eilen illalla valmiiksi tämän hääkortin, joka lojui pöydälläni kauan ennen valmistumistaan. Annan monesti kortin "hautua" jos en ole siihen täysin tyytyväinen. Se tarkoittaa kohdallani yleensä sitä, ettei se ole valmis. Paperit ja paperikoristeet ovat Kaisercraftilta.

I got this wedding card ready Yesterday evening. It took time to finish since there were days when I saw it and didn't like it. That means in my case that it's not ready. Some decorations more and it was done. Now I'm happy. All the papers and paperdecorations are from Kaisercraft. 


009


maanantai 2. syyskuuta 2013

Ensimmäinen julkaistu joulukortti tänä vuonna

Ensimmäiset joulukorttini tein perinteisesti heinäkuussa, mutta julkaisuun ne tulevat vasta myöhemmin. Tässä ensimmäinen tämän vuoden joulukorteistani, joka on päässyt blogiin asti. Kuvan reunoissa kokeilin ensi kertaa Distress glitteriä glossy accentin päällä ja sain aikaan aika paksuhkot raamit kuvalle. Kortin materiaalit ovat Paperellasta.

This is my first christmas card this year which is presented here my blog. The picture frames are made with Distress glitter and Glossy accent.



036


Materiaalit/Materials

Paperi/Paper Paper consept

Kuvan takana näkyvä valkoinen kuvio leikattu Memoryboxin Holly Holiday frame setin stanssilla


Kukat leikattu ja kohokuvioitu/Flowers cut and embossed Nellie Snellen Medium set poinsettia


Kirjaintarrat/Letter stickers Tim Holtz