perjantai 28. helmikuuta 2014

Värikäs girlfriends kortti

Tämän tyttöystävä kortin tein pyynnöstä ja laitoin siihen keväistä tunnelmaa. Leimasin on Art Impressionilta ja paperit My Mind's Eyen Alphabet soup sarjasta. Väritykset tein Distress markereilla.

I made this girlfriend card with stamp from Art Impression and papers from My Mind's Eye.



Mukavaa perjantaita kaikille!

maanantai 24. helmikuuta 2014

Valmistumiskortti

Tämän vuoden ensimmäinen valmistumiskortti syntyi viikonlopun aikana My Mind's Eyen papereista ja Kaisercrfatin kauniista leikekuvista.

My first graduation card this year got ready last weekend. It's made from My Mind's Eye papers and beautiful Kaisercraft collectables.



perjantai 21. helmikuuta 2014

Shabby chic-tyylinen hääkortti

Taitaa olla minulla kevättä rinnassa kun teen tänä vuonna jo kuudennen hääkorttini ;) Tällä kertaa kortin tyyli vivahtaa shabby chic tyylin suuntaan. Kukka-aseteleman tein ovaalin muotoisen kartongin päälle, jotta asetelma pysyi muodossaan. Suosittelen tätä helpottavaa kikkaa kaikille, jotka tuskailevat kukka-astelemien kanssa. Kaikki kortin materiaalit pitsiä ja tekstileimasinta lukuunottamatta ovat Paperellasta.

There's probably something in the air since I'm making my 6th wedding card this year. This time it's in shabby chic style.




torstai 20. helmikuuta 2014

Synttärikortti lapselle

Lomailen loppuviikon ja siitä innostuneena tein tämän iloisen lastenkortin Lili of the Valleyn leimasimella. Väritykset tein Distress markereilla. Osallistun tällä kortilla Lili of the Valleyn kuukausi haasteeseen, jonka teemana on name that tune.

I made this childrens card with a stamp from Lili of the Valley. I participate with this card to the LOTV's Ideas to Inspire monthly challenge-Name that tune. My tune is Happy Birthday to you.



maanantai 17. helmikuuta 2014

Romanttinen hääkortti

Tässä taas yksi tekemistäni hääkorteista, tällä kertaa romanttisen hörsyväisenä. Voi kumpa löytäisin lisää tällaisia vanhan ajan romanttisia hääaiheisia leikekuvia, koska näitä olisi kiva tehdä lisää. Kaikenlaisia hääaiheisia kuvia minulta löytyy, mutta ei muita tämänkaltaisia.

Here's one of my newest wedding cards with romantic style.





lauantai 15. helmikuuta 2014

Kaksi ystävänpäiväkorttia

Hankin jokin aikaa sitten Gelatos värit ja innostuin tekemään ystävänpäiväkortteihin taustoja niillä. Kohokuvioin ensin taustan, väritin pinnan Gelatos värillä ja vesivärisiveltimellä ja vedellä laveerasin taustan. Eilen julkaisemani kortti ja nämä kaksi on tehty samalla tekniikalla. Leimasimet ovat Lili of the valleylta. Kuvat otin aika kiireellä juuri ennen lähetystä ja se kyllä näkyy ;)

Here's my two valentine cards I've made with Gelatos colors and stamps are from Lili of the valley.






torstai 13. helmikuuta 2014

Synttärikortti 19-vuotiaalle

Tämän onnittelukortin tein tänään 19-vuotta täyttävälle neitokaiselle. Tarvikkeet ovat Paperellasta.




Tarvikkeet/Materials

Paperit/Papers Kaisercraft Art of life-Memories, - Remember




tiistai 11. helmikuuta 2014

Kortin teko-ohjeet leikekuvakortin tekoon

Sain jokin aikaa sitten pyynnön näyttää miten käytän leikekuvalappuja korteissa. Olen käyttänyt niitä viimeisen puolen vuoden aikana paljon eikä innostus näytä laantumisen merkkejä. Paperilla-lehden blogissa opastin perusasioita asetelman tekoon, joka tässäkin kortissa on pääosassa.

Paperit käsittelen lähes aina mustetta tuputtamalla reunoihin ja vanhentamalla reunan saksien nurjalla puolella (ressaamalla).


Tässä pyörittelin pääkuvaa eri paikkoihin, jotta sain kuvan mihin se sopii ja mihin ei. Tämän jälkeen otin muut kuvat mukaan ja asettelin niitä.




Kun sopivat paikat löytyivät laitoin kuvien alle liimaa tai kohoteippiä riippuen siitä miten edessä (ylhäällä) niiden paikat olivat. Paksuimman teipin sai alleen suurikokoinen ruusu.




Pääkuvan kiinnitin viimeisenä, mutta pidin sitä sommittelun takia oikealla paikallaan.



Huomasin, että korttini kuva painottuu hieman liiaksi oikealle ja matalalle, joten painoa tarvittiin hieman lisää vasempaan ylänurkkaan. Lisäsin keveyttä korttiin myös harsoilla.



Tässä valmis kortti, johon lisätty painoa vasempaan yläkulmaan.




sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Koiramainen onnittelukortti

Tein koiramaisen vintagekortin sunnuntain piristykseksi. Koristelin sekä kortin etu- että takapuolen koristepaperilla ja kiinnitin ne yhteen nauhalla. Kaikki kortin tarvikkeet ovat Paperellasta.

I made a doggy vintagecard with beautiful papers from Kaisercraft.









Materiaalit/Materials

Paperit/Papers Kaisercraft Art of life -Everyday, -Moments

Leikekuva/Picture Reprint Vintage dogs


lauantai 8. helmikuuta 2014

Häämekkokortti

Aikaisemmassa Paperilla-lehden blogin artikkelissa tein kortteja tällä samaisella Sizzixin mekkostanssilla. Nyt päätin tehdä mustavalkoisen hääkortin samalla stanssilla. Leimasin tekstileimasimella ensin mekon kokoisen alueen ja sitten leikkasin mekon irti stanssilla. Kortin taustan tein Tim Holtzin sabluunalla levittämällä sen päälle struktuuripastaa.

Previous article in Paperilla magazines blog I used this die from Sizzix and I decided to make a wedding card with it. 



keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Tummanpuhuva vintagekortti

Ihastuin Kaisercraftin uuteen paperisarjaan Art of life ja sen tummanpuhuviin papereihin. Niihin sopii hyvin pieni lisäys väriä, joka tässä kortissa löytyy kauniista kukista. Kaikki kortin materiaalit löytyvät Paperellasta, jonne on tullut paljon kauniita kukkia viime viikonloppuna.

I fancied about Kaisercrafts new paperseries called Art of life and use them in my card.




Materiaalit/Materials

Paperit/Papers Kaisercraft Art of life Creative, - Always

Koristelaput/Collectables Kaisercraft Collectables Art of life

Kuva/Picture Reprint Vintage dogs

Kukat/Flowers Liljankukka vaaleampi violetti ja violetti

tiistai 4. helmikuuta 2014

Valkoinen hääkortti

Minua pyydettiin tekemään valkoinen hääkortti ja tällainen kortti siitä sitten syntyi. Väriä on pieni aavistus ja muuten kokonaisuus on valkoinen. Kohokuvioin Sizzixin kohokuviointitaskulla taustan ja keskelle olevat koristeet nostin ylös kohoteipillä.

I've asked to make a white wedding card and here's what it turned out to be. There's only a hint of color in it.



lauantai 1. helmikuuta 2014

Lili of the valleyn vauvakortti

Viimeisimmästä vauvakortistani on aikaa jo kolme kuukautta ja nyt päätin tehdä pitkästä aikaa kortin vauvalle. Käytin siinä juuri hankkimaani Lili of the valleyn suloista vauvaleimasinta, jonka väritin Distress markereilla. Paperit ovat Echo Parkilta.

Three months ago I made my latest babycard and now is to make another one ;) I used a babystamp from Lili of the valley and the papers are from Echo Park.