tiistai 5. helmikuuta 2013

Turkoosi-ruskea vintagekortti

Innostuin viime viikonloppuna kokeilemaan mikrossa kuivattavaa kevyt massaa (Ebenhard Faber) ja Martha Stewartin silikonimuotteja. Tein paljon koristeita varastoon ja käytettyäni mikrossa maalasin ne luonnonvalkoisella maalilla (massa on valkoista) sekä töpöttelin mustetta hieman pinnalle.

Last week I decided to try out Martha Stewart silicone molds and modelling clay for microwave from Ebenhard Faber. I made lots of decorations and I also painted them natural light and put some ink on top of them.

Kyseessä olivat siis tämännäköiset muotit

007


ja tämännäköisen kortin tein käyttäen massakoristeita ja Imagine and do:n kauniita sketch-kuvia. Paperit ovat Maja Designilta Mina vänner sarjasta.

Here's my card made with Imagine and do-sketch and papers from Maja Design. You can my new decorations as well in the card.005

12 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Kauniita koristeita! Ihana on myös kortti :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upea kortti! Nuo itse tehdyt koristeet on kauniita... olen niitä hetken jo katsellut, kun olen kuullut kaikista helposti kuviattavista massoista... saa nähdä tuleeko ajankanssa hankittua!

Unknown kirjoitti...

upea väriyhdistelmä;) kaunis kortti koristeineen ja niin nätti upeasti väritetty leima...

Marika kirjoitti...

Mielettömän upea,
ja värimaailma on mitä ihananin!!

Hiipi H kirjoitti...

Hienoja koristeita, hieno muottisetti! Kuivuuko mikrosavi kevyeksi? Kestääkö hyvin käsittelyä? Upean kortin olet myös tehnyt, kivat väriyhdistelyt.

Maissi kirjoitti...

Kiitos teille! Hiipi: Mikrosavi on jo alkujaankin aika kevyttä (light versio)ja mikron jälkeen oli vieläkin kevyempi. Koristeet ovat aika heppoisia ja kestävät kevyttä käsittelyä. Kun liimaa hyvin paikalleen niin uskoisin kestävän kohtuullisesti käsittelyä. Tähtikuvio oli näistä heikoin rakenteeltaan, mutta tykkäsin niistä kovasti. Pyöreät kuviot kestävät parhaiten, mutta uskoisin, että kunnon liimauksen jälkeen menevät postissa niin kuin muutkin koristeet. Tämän merkin alla on paljon erilaisia massoja, joista osa on light versioita.

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti. Taidokas väritys, hyvä väriyhdistelmä ja kaunis leimakuva.

Leena kirjoitti...

Kaunis kortti. Olet todella taitava
värittäjä. Tykkään kovasti tuosta
väriyhdistelmästä.

Apris kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja pidän minäkin väriyhdistelmästä. Ja ihania koristeita, sopivat hyvin kokonaisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mistä oot ostanu nuo Martha Stewardin muotit. On tosi kivan näköset.

Maissi kirjoitti...

Olen ostanut ne Askartelupuoti Presentosta Turusta.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on ihanat värit, tykkään! T.naapuri