maanantai 15. heinäkuuta 2013

Teelaatikko ja jäähyväiset StampARTicille

Tein viimeiseksi työkseni StampARTicille tämän Mariannen tutoriaalin mukaan tehdyn teelaatikon. Linkki löytyy StampARTicin artikkelista. Päätös StampARTicin design tiimissä lopettamiseksi on muhinut mielessäni jo pitkään oltuani siellä jo reilut kolme vuotta. Useampi tiimistämme lopettaa, mutta jäljelle jää vielä Artsy team ja uuden tiimin haku on käynnissä.

Muistan hyvin päivän jolloin minua pyydettiin StampARTicin tiimiin ja leijuin silloin kuvainnollisesti pää pilvissä koko päivän. Aivan mahtavaa aikaa tämä on ollut ja paljon olen siellä saanut oppia ja kokea. Nyt Paperillaan siirtymisen myötä halusin saada lisää aikaa siihen paneutumiseen ja tein päätöksen lopettaa StampARTicissa.

I made this tea box for my last job in the StampARTic Design team. It's made from Mariannes tutorial. Link is in the StampARTic article. This was a hard decision for me since I've been there over three years. Many of us in the team are now quitting but there is still Artsy team and a new team is being searched.016


012


6 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tämä on paras kaikista töistä StampArticissa!
Olen tehnyt useamman. Aluksi se oli aika tuhertamista. Eikä varmaan mistään tekeleestäni tullut hyvä.
Kuitenkin tykkään tästä edelleenkin. Sillä on järkevää käyttöä (vaikken järkijutuista piittaakkaan).
Sinun tekemäsi on Kaunis!

Satu kirjoitti...

Todella upea :)
Uteliaana kysyn , mihin siis olet siirtymässä, kun Paperillasta puhuit? Tarkoititko Paperellaa?

Maissi kirjoitti...

Kiitos :) Paperellassa olen ollut Design tiimissä jo vuosia ja siitä pestistä en ole siirtymässä minnekään. Paperilla on syksyllä alkava netti askartelulehti (ilmainen lukijoille), joten sinne olen siirtymässä. Tässä sulle linkki uuteen askartelulehteen http://paperillalehti.blogspot.fi/ (kopioi se ja lisää osoitekenttään),

Anu-Riikka kirjoitti...

Ihana tee-laatikko ja paljon muutakin ihanaa täältä löytyi...

millacamilla kirjoitti...

Hei! Tämä rasia on hyvin kaunis ja värimaailma herttainen. Haluaisin vielä udella, mahtaako sinulla olla nuuttaustaso tuumilla vai senteillä? Olen pitkään himoinnut Scor-Pal -taittoalustaa, mutta pähkäilen tuumamitoituksen ja metrimittajärjestelmän välillä.. Osaisitko suositella?

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Maissi kirjoitti...

Hei Millacamilla! Minulla on Scor-pal taso tuumilla. Silloin kun sen ostin niin oli ainoastaan tuumaversio olemassa. Ohjeita on olemassa kummillekin, seuraan itse aikalailla ulkomaisia blogeja ja riippuen siitä mistä ohje tulee saattavat mitat olla joko sentteinä tai tuumina. Pohjoismaalaisten- esim Marianne, jonka tutoriaali oli pohjana tässä rasiassa-ohjeissa käytetään usein senttejä, amerikkalaisten ohjeissa ovat käytössä tuumat. En osaa sanoa kumpaa suosittelisin, itse käytän senttien kohdalla fiskarssin paperileikkuria nuuttaamiseen. Se ei ole niin hyvä kuin Scor-pal, mutta ajaa asiansa.