lauantai 17. elokuuta 2013

Merenneito taulu

Olettehan huomanneet Imagine and do:n juuri ilmestyneet uskomattoman kauniit merenneito printit ja useat erilaiset kollaasi sketchit. Sain merenneito kuvat tällä viikolla postissa ja lähdin heti värittämään kuvia. Värittäminen luonnistui parhaiten Distress inkeillä, koska pinta-alat ovat suuria A3 kokoisessa työssä. Nämä merenneito printit ovat kauniita ilman värityksiäkin, mutta värittämistä rakastavana askartelijana olivat nämä aivan unelma värityskohteita.

Have you noticed these beautiful new mermaid prints in  Imagine and do? There are several new collage sketches too. I got these mermaid prints this week and started to colour this picture immediately. I coloured the whole picture with Distress inks. 007
012


12 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Uskomattoman taidokkaasti väritetty:)
Millä sävyllä teet nuo varjostukset
kuvan ulkopuolelle ja miten?

Anne-Marie kirjoitti...

On kyllä kaunis, mille paperille tulostit . Mulla on CANSONIN Illustration paperia jolle aattelin kokeilla tulostusta, viel en ole leimakuvia tulostellut...pitää vissiin eka ostaa niitä :)

Maissi kirjoitti...

Kiitos :) Kastelen aina pohjan (taustoja tehdessä)vesiäiliösiveltimellä ja lisään väriä vähitellen, tummat reunat kuvan lähelle ja ulkoreunoja kohti vaalennan. Töpöttelen myös kostean pinnan päälle pisteitä, joita pehmennän heti siveltimellä (märällä). Montaa väriä käyttäen syntyy elävä tausta.

Sirpa kirjoitti...

No kyllä on hienosti tehty, upea työ.

Maissi kirjoitti...

Anne-Marie: näitä kuvia ei voi tulostaa, koska kuvan voi saada itselleen vain ostamalla sketchin ja näitä ei saa kopioida. Sketchit tulevat postissa. Sketchin paperi on akvarellipaperia, joten siihen sopii väritellä.

Anne-Marie kirjoitti...

Kiitti Maissi, sehän on sitten vielä parempi juttu kun ne saa suoraan tuolle paperille.

Maissi kirjoitti...

Niinpä :)Hyvälle paperille on painettu.

Mervi kirjoitti...

Wau,todella upea työ, kaunis väritys ja ihana kuva:))m

Minna kirjoitti...

Kaunis taulu, upeasti väritettynä:)

Tanja kirjoitti...

Todella kaunis!

Pirkkis kirjoitti...

Mahtava! Vetää ihan sanattomaksi väritystaitosi ♥

Pirkkis kirjoitti...

Mahtava! Vetää ihan sanattomaksi väritystaitosi ♥