maanantai 20. helmikuuta 2017

Akvaariokortti

Tein tämän akvaariokortin kummitytölleni syntymäpäiväksi. Pidän kovasti näistä leimasimista ja stansseista, koska niillä saa luotua ihania uusia maailmoja kortteihin. Tämä kortti on aika kimalteva ja kolmiulotteinen luonnossa, mutta kameran kuvaan sitä on vaikea saada napattua. Leimasimet ja stanssit ovat Heartfelt Creationilta ja väritykset tein Zigin Kuretake clean color tusseilla.


005


4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana. Kauniit ja herkulliset värit.

Maissi kirjoitti...

Kiitos 😊

Fairytale kirjoitti...

Voi jestas mikä ihana väriloisto. Nuo kultakalat on kans ihania, ollut mullakin suunnitelmissa ostaa. Itsekin käytän Zig tusseja, niillä saa kivasti blendattua värejä. Mutta harjoitusta multa ainakin vaatii kun en ole luontainen värittelijä :D. Se on aina ollut mulle vähän kuin pakkopullaa, mutta zigien myötä tykkään siitä enemmän. Saako muuten Suomesta jostain noita kultakala-leimasimia + stansseja? Mulla on Heartfeltiltä se joulutähti setti. Oon myös harkinnu muitakin kukkia jotka sopii läpi vuoden. Heartfelt blogissa on kivoja malleja just tän tapaisille korteille.

Maissi kirjoitti...

Kiitos �� Mä olen ostanut nuo leimasimet ja niiden stanssit Paperisade kaupasta. Blogistani löytyy linkkinappi sinne. Jos niitä ei ole kaupassa niin kannattaa kysyä kaupan omistajalta voisko niitä tilata.