lauantai 13. lokakuuta 2012

Osaava nainen messuilla käyty

Tänään olimme pienellä porukalla käymässä Turussa Osaava nainen-messuilla ja sielläpä oli kivasti naisia liikenteessä. Monta tuttua kasvoakin tuli nähtyä ja juteltua. Oli ihana taas nähdä :) Askartelukaupoista tuli käytyä kahdessa paikkaa Klemmarikellarissa ja Heinikasta, joista tein pienet ostokset. Viimeisenä kävimme vierailemassa Suomen karva-kaverit Ry:n pisteessä, jossa tuli rapsutettua useampaakin koiraa ja marsua. Samalla heräsi ajatus, josko meidän pienestä Daisysta tulisi myös karva-kaveri. Saa nähdä... Aivan ihanan terapeuttista ja iloa tuottavaa nämä tämän järjestön vapaaehtoiset tekevät vieraillessaan vanhainkodeissa, päiväkodeissa yms.

Kameraa minulla ei ollut mukana, mutta pienet ostokseni kuvasin.


003


005
001

Tarvikkeiden alla on canvas paperi, jota aioin innokkaana alkaa testailemaan.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

innoittavia ostoksia;) liity ihmeessä mukaan kaverikoira toimintaan. se on tosi antoisaa puuhaa, joka antaa paljon enämpi kuin ottaa. ilo nähdä, miten paljon iloa sitä voi viedä moneen paikkaan. karvamakkarakin innostuu, kun laitetaan työhuivi kaulaan ja tiedossa on paljon rapsutuksia. kokemusta on monelta menneeltä vuodelta...

Apris kirjoitti...

No ei törmäilyt mekään. Taisin kulkea laput silmillä. Nyt kun näen ostoksesi Heinikasta, harmittaa, kun en enempää siinä katsellut, mutta ko. pisteillä tuntuu olevan aina tungosta.

Ansku kirjoitti...

No enpä minäkään sinua nähnyt. Mikäs tuo punainen vekotin tuossa alimmassa kuvassa on???

Maissi kirjoitti...

No en kyllä minäkään pitänyt silmiä auki, kun en kumpaakaan teistä nähnyt. Ansku: Se on askarteluveitsi.