tiistai 2. lokakuuta 2012

Talvimaisema joulukortti

Tämän joulukortin teossa käytin ensimmäistä kertaa Rangerin emboss it clear Dabberia (kirkas embossausaine) tehdessäni koristeluja joulukuuseen. Käytin koristelujen tekemiseen Technique Tuesdayn Verbose leimasinta ja kultaista kohojauhetta. Töpötin ensin dabberilla ainetta pieniä alueita leimasimeen ja painoin leimasimen kuuseen kiinni. Laitoin kohojauhetta ja kuumensin kuumailmapuhaltimella. Näin tein niin monta kertaa, että kultakoristeet olivat valmiit.

001

Tämän jälkeen rakensin kortin ja laitoin mustetta kuusen reunoihin ja kuusen päälle liimasin vielä Dovercraftin Back to Basics Christmas vintage nappeja. Valmis kortti näyttää tältä. Kortin tarvikkeet pääosin Paperellasta (ei tekstileimasin).


004


006

Muut tarvikkeet:

Paperit Echo Park Very Merry X-mas sarjasta Diagonal stripe ja PoinsettiaKuusi värjätty Distress Stainien sävyillä Peeled Paint ja Brushed Cordyroy

5 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Kiva idea koristella tuosta kuusta. Itse vähän kierrän kultaa, mutta tuohon se sopi hyvin

AnniK kirjoitti...

Hieno tuli! Minä en vielä edelleenkään ole tehnyt yhtään Joulukorttia :)

Marjut kirjoitti...

Kiitos koristeluvinkistä, täytyy kokeilla :)

maiju kirjoitti...

Ostin Tukholmasta tuota embosssaus Dabberia ja ajattelin, että se on varmaan hyvä tuote, olisin sitä jo testannutkin, jos olisi ollut kuumailmapuhallin toiminnassa.

Kati kirjoitti...

Valtavan ihania kortteja olet taas tehnyt. Todella kauniita vanhanajan kuvia olet Paperellasta löytänyt, mutta niistäkin pitää osata tehdä, jotta tulos on tälläinen.