lauantai 2. marraskuuta 2013

Jouluinen peilikortti

Sain eilen tilaamani Sizzixin peilistanssin (Bigz Deco Mirror) Paperellasta ja päätin tehdä sen avulla heti kortin. Täytyy sanoa, että on aivan mahtava stanssi ja kiva kokoinen. Korttipohjan koko on 10,5 cm x 14,8 cm, joten se sopii kokonsa puolesta erilaisiin korttipohjiin mainiosti. Tällä stanssilla tehtyjä joulu- ja onnittelukortteja tulette näkemään jatkossakin, koska pidän stanssista kovasti. Ostin samalla Tim Holtzin peilikartonkia (Mirrored), jonka saa leikattua samaisella stanssilla sopivaksi. Peilin päälle ja reunoihin suihkutin varovaisesti Dylusions mustesuihketta White linen, joka loi lumimaisen efektin. Kuivuttuaan peilin pinnalle on syytä koskea pintaan varovaisesti, koska se lähtee helposti pois, mutta pysyy pinnalla muuten. Kaikki kortin materiaalit ovat Paperellasta.


Yesterday I got in the mail Sizzix Bigz Deco mirror die and fancied about it. I made this christmas card based on that wonderful die and used also Tim Holtz Mirrored sheets. In the mirror I sprayed som White Linen spray from Dylusions to bring out the snowy effect.


002


Muut materiaalit/Other supplies

Paperit/Papers My Mind's Eye Vintage Christmas-Red Damask, My Mind's Eye Chevron, ekokartonki (vastaava Papermania Kraftstax 6 x 6)

Tarrat/Stickers My Mind's Eye Vintage Christmas paper kit (josta löytyvät myös käyttämäni paperit)


Harso/Cheese Cloth Mona Lisa


Hyvää pyhäinpäivää kaikille!

5 kommenttia:

Nonni kirjoitti...

Ihanat joulun värit... Ja niin kaunis stanssi. Näyttävä kortti!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Hyvät hyssykät miten upea kortti. Ihana ja erilainen aihe. Todella tyylikäs.

Eija kirjoitti...

Kaunis! Kiva tuo peilistanssi ja kortissa on hyvät värit.

Minna kirjoitti...

Tosi mahtava kortti:)

Convehtilan Lauski kirjoitti...

Kerrassaan UPEA kortti! Peili näyttää kauniin pakkaskuuraiselta. Kortin värejä ihastelin minäkin- tummanpuhuvia mutta kuitenkin lämpimiä :)