lauantai 16. marraskuuta 2013

Tampereen kädentaidot messuilla

Eilen tuli vietettyä kiva päivä Tampereen kädentaidot messuilla ja etenkin Paperillan pisteellä (c522). Paperilla-lehti tuli iltapäivällä myyntiin paperisena ja täytyy sanoa, että se oli mahtava asia. Olen huipputyytyväinen lehteen ja innokkaana kokoamme jo uutta lehteä kasaan. Paperilla-lehden pisteessä oli Emmo ja hänen tyttärensä Alma ja he ovat koko viikonlopun siellä. Alma teki hienoja korvakoruja paperista, joita monet kävivät ihastelemassa. Tänään ja huomenna pisteellä on myös Elina S esittelemässä kohokuviointitekniikkaa. Huomenna on mukana myös Riikka tekemässä joulukortteja. Tästä linkistä löydät aikataulut myös Emmon skräppäys demoille Idealavalla, joita on useita joka päivä.


WP_000140


WP_000138


Pieniä ostoksiakin tarttui mukaani, joista tässä tärkeimpiä009

Heinikka


011

Sinelli ja Fiskars


013

Klemmarikellari


5 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Kivoja ostoksia sinulla, oli tosi kiva nähdä ja haastattelusi aikana istuin blogikahvilassa, hyvin meni :-)

Riitta kirjoitti...

Oli kiva nähdä sinua, pikaisesti, sekä hypistellä oikein ihania korttejasi!! Lupasin tulla uudestaan luoksesi, mutten löytänyt enää sinua?! Tein mieleisiä ostoksia, Klemmarikellarista ja monesta muusta askartelukaupasta. Miten kaikki ideat messuilta saisi pysymään päässä ja ehtisi vielä toteuttamaan, haastetta.
Kurkistelen päivittäin blogiasi, kiitos siitä!

Maissi kirjoitti...

Kiitos, ihanaa kuulla kivaa palautetta. Oli myös kiva nähdä teitä. Taisin olla Paperillan tiskillä ainakin viiteen asti, mutta sitten oli jo pakko lähteä kotia kohti.

Sirpa kirjoitti...

Ihania ostokaia.
Voikun piti olla töissä en päässyt mukaan , jospa ensi kerran!

Anski kirjoitti...

Kivoja ostoksia. Harmi ettei osuttu samana päivänä paikalle.