sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lumiukkokortti

Tämä joulukortti syntyi myös loppuviikosti Crafty Secretsin ihanien Retro Christmas leikekuvien inspiroimana. Kortissa käytin myös Echo Parkin Very Merry X-mas sarjan Ornament ja Music Notes papereita. Kukat ja napit ovat Dovercraftin Back to Basics Vintage sarjaa. Kukkien päälle ja papereiden päälle laitoin vielä lopuksi Aleene's Glitter snow lumitahnaa tuomaan talvista tunnelmaa. Kaikki kortin tarvikkeet ovat pääosin Paperellasta.


004


torstai 27. syyskuuta 2012

Sateisen illan illanvietto

Meillä vietetään sateista iltaa takan ääressä.


004


Daisy sai tänään tilatun paketin Tassujen talosta mahatäyterullia, jotka ovat sen suurinta herkkua.

maanantai 24. syyskuuta 2012

60-vuotis kortti miehelle

Minnan innostamana tein 60-vuotis miehelle Stampscapesin leimasimilla. Tein sein aika yksinkertaisella tyylillä, mutta näin kaunis maisema ei mielestäni muuta kaipaakaan.


002


sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vanhanajan joulukortti

Eilen julkaistiin Fiskarettesin blogissa kuva tekemästäni joulukortista. Tarkemman postauksen löydät täältä.


003


lauantai 22. syyskuuta 2012

Kortti eläkkeelle jäävälle

Hieman on pitänyt tässä kerätä voimia Korttitalkoiden jäljiltä, koska siellä tuli askarreltua kiitettävän paljon. Nyt alkaa taas askartelu luistamaan ja ensimmäisenä tein eläkkeellejäämiskortti miehelle, joka on tehty toivomusten pohjalta. Paperit ovat varastoistani ja kukat leikkasin Fiskarsin vipulävistäjä S-kukalla.


006


keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Korttitalkoiden viimeiset tuotokset

Materiaalipaketista paljastui päivien mittaan toinen toistaan kivampia haasteita ja tämä kortti syntyi materiaalipaketin pohjalta. Kuva ja koristepaperit ovat sieltä kotoisin. Minä tein tällaisen hieman rock henkisen ruusukortin.

005


007


Viimeinen valmiiksi saamani kortti oli vauvakortti pojalle, minkä olin jo aiemmin päättänyt saada tapahtuman aikana tehtyä. Leimasin on Motivetilta. 


007

tiistai 18. syyskuuta 2012

Korttitalkoot osa 3

Lauantaina meidät haastoi tekemään maisemakortteja Minna, joka antoi jokaiselle upean tagin kotiinvietäväksi. Tagi antoi viitteitä tulevasta haasteesta. Itse sain tällaisen kauniin sinisen kirkkotagin, josta pidän kovasti.

001


Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilin maisemaleimausta näillä Stampscapes leimasimilla ja alun manauksen jälkeen olin lopputulokseen varsin tyytyväinen ja olin ikionnellinen kun opin taas jotain uutta. Voi kumpa näitä leimasimia saisi Suomesta...


005

Tämän jälkeen saimme avata materiaalipaketista seuraavan paketin ja se sisälsi materiaaleja tageja varten. Haasteena oli tehdä kaksi tagia, joista toinen oli jouluinen ja toisessa käytettiin vain Tim Holtzin materiaaleja. Aivan huippu haaste ja omat tagini syntyivät hetkessä.


014


016


Tämä alempi tagi on tehty valkoiselle pohjalle ja ylempi tagi ekokartongille.

Huomenna julkaisen vielä pari viikonloppuna tekemääni korttia Korttitalkoista.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Korttitalkoot osa 2

Tapahtuman aikana arvottiin useita palkintoja haasteisiin osallistuneiden kesken. Minä osallistuin tällä vauvakortilla mallipiirros haasteeseen ja voitin arvonnassa sillä palkinnon, joka oli Kristan tekemä lahjakortti Taitopuoti Paperinauhaan. Sain lahjakortin näin kauniissa kortissa.

011

Lahjakortilla kävin vähän shoppailemassa lisää ja nämä tarvikkeet ostin palkintorahoilla.


013

Tässä haasteeseen tekemäni vauvakortti


014


Jehkotar haastoi meidät tekemään vähän jotain erilaista kuin yleensä ja minä sain kolmesta eri vaihtoehdosta kortin miehelle (muut olivat muistaakseni bling bling ja joulukortti). Haasteeseen voi edelleen osallistua ja Jehkotar jakaa lisää palkintoja osallistuneille. Malli on haasteessa tämä, mutta teemoja ei ole. 


001


Saimme jokainen tapahtumassa perinteiset haastepussukat, josta löytyi mm. tarpeet vihon tekemiseen. Tässä oma valmis tyttömäinen vihkoni tehtynä Saturated Canary leimasimella.


009



006


Mukavaa maanantai-iltaa kaikille ja huomenna jatkan taas matkakertomuksen parissa!


sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Korttitalkoot osa 1

Tulin vähän aikaa sitten kotiin Korttitalkoista. Olo on väsynyt, mutta tyytyväinen. Takana on kolmipäiväinen viikonloppu askartelun parissa. Viikonloppu oli taas täynnä toinen toistaan kivempia haasteita, naurua ja mukavaa yhdessäoloa. Isot kiitokset Riinalle, Tintille ja Pihkulle, jotka järjestivät aivan mahtavan tapahtuman.Niin ja kiitokset myös kivojen haasteiden ideoijille.

Tässä kuvia tapahtumasta:


001


003

006

002

007


Oli kivaa aina välillä pysähtyä ihailemaan askartelijoiden upeita töitä, joita oli aina esillä pöydällä.


010

011


Ostoksiakin tuli tehtyä ja tässä joitain ostoksiani Taitopuoti Paperinauhasta.


015

torstai 13. syyskuuta 2012

Joulukortilla kohti viikonloppua

Tämä joulukortti syntyi kauniiden papereiden innoittamana. Kimalletta siinä on papereissa, kukissa sekä leimakuvassa. Nellie Snellenin Present for you leimasimen olen väritellyt jälleen kerran Distress markereilla. Kaikki tarvikkeet Paperellasta.


003

Tarvikkeet:




Kultaiset pallot tehty Pearl Makerilla

Pitsin löydät täältä 


Paperellan 5-vuotis syntymäpäivät jatkuvat vielä viikon 38 loppuun ja kauppa tarjoaa kivoja synttäritarjouksia siihen asti!

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kukkakortti

Tämä kortti julkaistiin viime viikolla Fiskarettes blogissa ja huomasin unohtaneeni postata sen täällä. Tässä pientä väriterapiaa kaikille värikkään kukkakortin muodossa. Teko-ohjeet ja tarvikkeet löydät tästä postauksesta Fiskarettesin blogista.


020


tiistai 11. syyskuuta 2012

Jouluinen kortti

Tein jouluisen kortin pääosin papereiden ja kuvioleikkureiden avulla. Korttipohjana käytin korkeaa Anita's korttipohjaa, joka on kooltaan 10,5 cm x 21 cm. Se antaa kauniin juhlavan ulkonäön jo valmiiksi kortille. Kaikki kortin materiaalit Paperellasta.


004

Tarvikkeet:

Kukat ja lehdet leikattu ja kohokuvioitu näillä:
Tarrahelmikiehkura Prima Marketing
Punaiset marjat tehty Pearl makerilla
Pitsin löydät täältä 

maanantai 10. syyskuuta 2012

lauantai 8. syyskuuta 2012

Nellie Snellen joulukortti

Paperellaan saapui viime viikolla Nellie Snellenin kivan näköisiä joululeimasimia, joista yksi on tässä kortissa käyttämäni leimasin. Väritykset tein Distress markereilla. Kaikki kortin tarvikkeet Paperellasta.


003

Tarvikkeet:

Nauhakukat leikattu ja kohokuvioitu Nellie Snellenin Ribbon flower medium kuvioleikkurilla
ja pitsin löydät täältä 

perjantai 7. syyskuuta 2012

Täältä tullaan elämä-kortti

Ihanat syksyn värit innoittivat minut tämän kortin tekoon. Olen ollut viime päivät flunssan kourissa sohvan pohjalla, mutta jotain kaunista pitää senkin pohjalta nähdä ja tällä kertaa ne olivat värit. Kaikki kortin materiaalit ovat nauhaa lukuunottamatta Paperellasta.


002

Materiaalit


torstai 6. syyskuuta 2012

Syksyinen kortti miehelle

Tein syksyisen kortin miehelle, joka pitää metsässä liikkumisesta.

Paperellan hyllyille juuri ilmestyneen Bo Bunnyn upean Apple Cider paperikon paperit löysivät myös tiensä korttiini ja pienemmät lehdet tein Nellie Snellenin Holly leaf medium kuvioleikkuri + kohokuvioija setillä. Isommat lehdet löydät täältä. Liimaukseen käytin Crafter's companionin liimaa, johon olen viime aikoina tykästynyt kovasti. Kätevän kokonsa ansiosta se mahtuu hyvin askartelulaukkuuni, tulee helposti ulos putkilosta ja kuivuu nopeasti. Pienet marjat tein Pearl makerilla. Kaikki käyttämäni tarvikkeet ovat Paperellasta.


Onnittelukortti miehelle


Paperellassa on muuten tänään korttipohjat tarjouksessa, joten jos koet niiden olevan vähissä kannattaa suunnata sinne!

maanantai 3. syyskuuta 2012

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Pitsiunelmia

Vietin eilisen päiväni askarrellessa kaverini luona ja päivän tuotoksena syntyi tämä pitsiunelmainen torso. Torson oli jo aiemmin ostanut ja nyt maalasin sen ensin valkoisella gessolla, jonka jälkeen alkoi varsinainen koristelu. Kaikki torson päällä olevat kukat ja pitsit olivat alunperin valkoisia. Väristykset tein Distress Stainin  Spun sugar värillä. Tehosteaineina olen käyttänyt Panduron Ice Pearl lacquer-lakkaa ja Aleene's Glitter snow lumitahnaa.


013


008



014


lauantai 1. syyskuuta 2012

Tagi haaste StampARTicissa

Tänään julkaistiin syyskuun haaste StampARTicissa ja haasteena on tehdä tagi tai kortti, jossa on tagi. Palkinnon sponsorina toimii Pion Design ja täytyypä sanoa, että haasteen palkinto on todellakin osallistumisen  arvoinen.


Tässä DT tagini haasteeseen:


001


Olen myös saanut ihania tunnustuksia Tiinulta ja  Nonnilta ! Kiitos teille ihanaiset blogini lukijat :) Piristitte päivääni!