sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Hääkortti

Syksyinen luonto on ihanaa värien juhlaa. Violetti väri sopii siihen hyvin ja siksi sain inspiraation violetista hääkortista.

009


007

perjantai 13. lokakuuta 2017

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kastekortti

Tein kastekortin ystävälleni perinteiseen tyyliin. Väritykset tein Zigin kuretake clean color tusseilla. En löytänyt mistään kastepäivänä leimasintani ja aika kovan kynnyksen jälkeen laitoin korttiin itse kirjoittamani tekstin. En tiedä onko muilla tätä samaa ongelmaa, kynnystä laittaa itsekirjoitettu teksti korttiin.

003

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Jouluaskarteluja

Viimeinen viikko on mennyt aika pitkälti flunssan kourissa, mutta nyt elämä alkaa jo pikkuhiljaa voittamaan. Innostuin koristelemaan suklaalevy rasioita (valmiita pohjia) Heartfelt creationin jouluisilla papereilla ja foamiran kukilla. En ole aiemmin tehnyt foamiran kukkia ja nämä ovat ensimmäiset tekeleeni. Ensimmäisessä rasiassa olen ison kukan leikannut Heartfelt creationin Sparkling poinsettia stanssilla ja pienemmät jonkin muun sarjan stansseilla (jonka nimeä en löytänyt). Alemmassa rasiassa kukat olen leikannut Poppy stamps Blooming poinsettia stansseilla.


007


008


009


010