lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulupukkikortti

Viime päivät ovat olleet aikamoista menoa paikasta toiseen työssä ja se on heijastunut askarteluihinkin, koska veto on ollut poissa. Tässä yksi tekemistäni joulukorteista Maja Designin kauniista papereista. Kuvion olen leikannut Memoryboxin stanssilla.

Here's one of my newly made Christmas cards and it's made with papers from Maja Design.


002


keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joulupussi

Koristelin pienen paperipussin joulun lahjoja ajatellen. Leimasin ensin kuuset ja tekstin, jota kastelin ennen leimausta ja sen jälkeen. Näin sain aikaan hieman tuhruisen vaikutelman. Peuran leimasin, stanssasin ja kiinnitin kohoteipeillä pussiin kiinni. Kaikki tarvikkeet nauhaa ja tekstileimasinta lukuunottamatta Paperellasta.


002


004


Kukat leikkasin stansseilla, laitoin hieman mustetta (vintage photo) ja muotoilin pallopääpuikolla. Terälehtien liimauksen jälkeen laitoin reunoihin Rangerin Glossy accenttia ja Twinkletsin Diamond dustia sekä lisäsin Pearl makerilla helmen keskelle.

Muut tarvikkeet



tiistai 26. marraskuuta 2013

Jouluiset tagit Paperilla-lehden blogissa

Käykäähän katsomassa Paperilla-lehden blogissa miten olen tehnyt jouluisia tageja!


023

Maja Design joulukortti

Ihastuin näihin Maja Designin joulupapereihin ensisilmäyksellä ja päätin tehdä viimeisiä joulukorttejani niillä. Harson päällä olevan kauniin kuvion leikkasin juuri hankkimallani Sizzixin stanssilla.

I fancied about these new papers from Maja Design instantly when I saw them for the first time. I decided to make my last Christmas cards with them. I also used my new die from Sizzix.


002

lauantai 23. marraskuuta 2013

Joulukuusikortti

Tässä käyttämässäni Nellie Snellenin Snowman 2 kohokuviointitaskussa on etualalla iso kuusi, jota päätin korostaa tässä kortissa. Kohokuvioituani kartongin korostin kohokuviointia ensin musteilla ja erityisesti keskellä olevaa kuusta. Revin kartonkia hieman reunoista ja repeämiin lisäsin harsoa, kimalletta ja kukkia. Kaikki tarvikkeet Paperellasta.

I made this card with an embossing folder Snowman 2 from Nellie Snellen.



012


013


Materiaalit/Materials

Musteet/Inks Distress Ink Iced spruce, Festive berries, Forest moss

Kukkastanssit/Flower dies Memorybox Small blooming poinsettia, Blooming poinsettia

Sideharso/Cheese cloath Mona Lisa

Pearl maker


torstai 21. marraskuuta 2013

Skräppihetket haaste #22

Tänään julkaistiin uusi Skräppihetket haaste ja aiheena on ekoskräppäys. Oman sivuni tein kummityttöni syntymäpäivistä.Työssä on käytetty vanhoja kirjojen sivuja, negatiivia, laatikosta revittyä pahvia ja kukat leikattu leivinpaperista. 

Here's my Scrapbooking page for Skräppihetket challenge. The challenge was to make page using recycled materials.


002


keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Valkoinen kuusikortti

Lumen valkoisia sävyjä odotellessa tein tämän talvisen valkoisen joulukortin kohokuvioimalla ja lisäämällä foliolla kiiltoa kohokuviointien päälle. Kaikki kortin materiaalit tekstileimasinta lukuunottamatta Paperellasta.


While I'm waiting for white Christmas I made this white Christmascard with shades of silver.


006



Materiaalit/Materials

Kohokuviointikansio/Embossing folder Sizzix


Folio ja siihen liittyvät tarvikkeet/Foil and all the stuff you need to use with foil

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Joulurasia

Koristelin valkoisen ympyränmuotoisen rasian jouluiseksi My mind's Eyen tarvikkeilla. Vastaavanlaisen näköisiä rasioita (mitoissa saattaa olla eroja) löytyy myös Paperellasta. Päällystin rasian ensin My Mind's Eyen Red Damask ja Holly papereilla.  Kaikki paperit ja tarrat löytyvät samasta setistä joka löytyy täältä. Tarrat löytyvät erikseen täältä Kannen päälle revin ensin hieman Mona Lisa sideharsokangasta ja tarran liimasin kartongin päälle ja leikkasin reunat, jotta sain luotua hieman kerroksellisuutta. Liimasin sen harson päälle ja lisäsin päälle koristeet. Napit ovat MME:n Vintage Christmas Chipboard Decorative buttons tarrasetistä. Kaikki tarvikkeet lukuunottamatta kimallenauhaa (Tinsel twine) ovat Paperellasta.

Here's my little Christmas box. I've decorated it with papers and accessories from My Mind's Eye Vintage Christmas serie.


001



004



007


Rasia sisältä


010


lauantai 16. marraskuuta 2013

Tampereen kädentaidot messuilla

Eilen tuli vietettyä kiva päivä Tampereen kädentaidot messuilla ja etenkin Paperillan pisteellä (c522). Paperilla-lehti tuli iltapäivällä myyntiin paperisena ja täytyy sanoa, että se oli mahtava asia. Olen huipputyytyväinen lehteen ja innokkaana kokoamme jo uutta lehteä kasaan. Paperilla-lehden pisteessä oli Emmo ja hänen tyttärensä Alma ja he ovat koko viikonlopun siellä. Alma teki hienoja korvakoruja paperista, joita monet kävivät ihastelemassa. Tänään ja huomenna pisteellä on myös Elina S esittelemässä kohokuviointitekniikkaa. Huomenna on mukana myös Riikka tekemässä joulukortteja. Tästä linkistä löydät aikataulut myös Emmon skräppäys demoille Idealavalla, joita on useita joka päivä.


WP_000140


WP_000138


Pieniä ostoksiakin tarttui mukaani, joista tässä tärkeimpiä



009

Heinikka


011

Sinelli ja Fiskars


013

Klemmarikellari


torstai 14. marraskuuta 2013

Kissakalenteri

Erilaisia kalentereita on kiva tehdä pikkulahjoiksi ystäville. Tämä kissakalenteri pääsee kissojen ystävän kotiin. Kissa ja muut väritetyt koristeet ovat Imagine and do:n sketch kuvia ja ne olen värittänyt Distress markereilla. Paperi on Inkidolta ja kalenterin valmistaja on Anita's.

I like to make different kind of calendars for my friends. This calendar is going to go to my catloving friend. The images are from Imagine and do and the papers are from Inkido.



001



Huomenna olen Tampereen kädentaidot messuilla Face to face kahvilassa haastattelussa klo 13 ja myöhemmin löydät minut Paperillan kojusta (c522) tekemästä joulukortteja. Tervetuloa saamaan ideoita ja juttelemaan!


tiistai 12. marraskuuta 2013

Vaaleasävyinen joulukortti

Blogini lukijat ovat varmaankin huomanneet, että teen mielelläni kortteja joissa käytän paljon värejä. Vaihtelun vuoksi päätin tehdä hyvin vaaleansävyisen kortin Reprintin herkistä papereista ja kuvista.

The readers in my blog must know that I'm a big fan of colours in my cards. I made this pale card for a change to bring out the delecant atmosphare of Christmas.



004


Edit: Tähtien teossa olen käyttänyt näitä välineitä. Struktuuripasta on Deco Artin Patio Paint-merkkistä. Kuivumisen jälkeen laitoin päälle hieman Distress paint Antinqued bronze maalia.


007

lauantai 9. marraskuuta 2013

Jouluinen tagikortti

Olen nähnyt useita tagikortteja surffailessani pohjoismaalaisissa blogeissa ja päätin tehdä yhden sellaisen. En tiedä onko kyseiset kortit tehty samanlaisesti kuin oma korttini, mutta mitat suunnittelin itse. Tein taitokset alla olevan kuvan mukaan ja alareunan ja yhden sauman liimasin kiinni. Tagikortin materiaalit ovat Paperellasta.

I've seen lots of tagcards in the nordic crafters blogs and decided to make one for myself too. I'm not sure if they have made this way and the measures are my own.



006


009

Tagi sisältä


010



mallipiirros

Materiaalit/Materias

Paperit/Papers My Mind's Eye-Vintage Christamas Holly, ekokartonki

Leimasimet/Stamps Vilda Stamps, Sizzix


Tarra/Sticker My Mind's Eye



Folio ja siihen liittyvät tarvikkeet/Foil and all the stuff you need to use with foil

Ohjeet folion käyttämiseen löydät uusimmasta Ihana-lehdestä.

Osallistun tällä kortilla Nonni's card challenge-haasteeseen, jonka ensimmäisen haasteen nimi on Let's Get Inky-Stamp A Happy Christmas.

I'll take part to Nonni's card challenge with my Christmas card.

perjantai 8. marraskuuta 2013

torstai 7. marraskuuta 2013

Skräppihetket haaste #21

Tänään julkaistiin uusi Skräppihetket haaste ja haasteena on tehdä sivu aiheella päivä numeroina. Itse tein sivun yhdestä maanantaistani, jossa riitti ajoa ja menoa. Upea puupaperi on Kaisercraftin Base coat 3 paperikokoelmasta.

Here's my new layout for Skräppihetket haaste (scrapbooking challenge). The challenge was to make a layout which is telling a story from your day by numbers.


003

tiistai 5. marraskuuta 2013

Juhlava joulukortti

Tämän joulukortin tein Graphic 45 kauniista The twelve days of Christmas papereista, joita olen ihaillut niiden ilmestymisestä lähtien. Kultaiset lumihiutaleet tein Sizzixin Framelits Holiday joy stansseilla ja leimasimilla, ensin leimaten ja sitten leikaten stanssilla. Aivan mahtava setti. Kaikki tarvikkeet Paperellasta lukuunottamatta tekstileimasinta.


021


Paperit/Papers Graphic 45 Twelve days of Christmas: Pear tree, The twelve days of christ

Joulutähtitarra/ Poinsettia sticker My Minds Eye Vintage christmas

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Joulutähtikortti

Innostuin tänään askartelemaan lisää joulukortteja ja tässä Nellie Snellenin kohokuviontitaskulla tekemäni kortti. Kohokuvioinnin värityksiin käytin Iced spruce Distress inkkiä ja Archival inkin Coffee mustetta. Reunojen kultauksen tein foliolla. Kaikki käyttämäni tarvikkeet ovat Paperellasta.

I made some christmas cards again and now with embossing folders.



joulutähtik


Materiaalit/Materials

Kohokuviointi kansio/Embossing folder Nellie Snellen -picture-winter landscape

Folio ja siihen liittyvät tarvikkeet/Foil and all the you need to use foil

Kukan leikkasin Memoryboxin Blooming poinsettia stansseilla (tätä on tulossa Paperellaan lisää ja myös pienempää kokoa) ja värjäsin Dylusionin Postbox red suihkeella


lauantai 2. marraskuuta 2013

Jouluinen peilikortti

Sain eilen tilaamani Sizzixin peilistanssin (Bigz Deco Mirror) Paperellasta ja päätin tehdä sen avulla heti kortin. Täytyy sanoa, että on aivan mahtava stanssi ja kiva kokoinen. Korttipohjan koko on 10,5 cm x 14,8 cm, joten se sopii kokonsa puolesta erilaisiin korttipohjiin mainiosti. Tällä stanssilla tehtyjä joulu- ja onnittelukortteja tulette näkemään jatkossakin, koska pidän stanssista kovasti. Ostin samalla Tim Holtzin peilikartonkia (Mirrored), jonka saa leikattua samaisella stanssilla sopivaksi. Peilin päälle ja reunoihin suihkutin varovaisesti Dylusions mustesuihketta White linen, joka loi lumimaisen efektin. Kuivuttuaan peilin pinnalle on syytä koskea pintaan varovaisesti, koska se lähtee helposti pois, mutta pysyy pinnalla muuten. Kaikki kortin materiaalit ovat Paperellasta.


Yesterday I got in the mail Sizzix Bigz Deco mirror die and fancied about it. I made this christmas card based on that wonderful die and used also Tim Holtz Mirrored sheets. In the mirror I sprayed som White Linen spray from Dylusions to bring out the snowy effect.


002


Muut materiaalit/Other supplies

Paperit/Papers My Mind's Eye Vintage Christmas-Red Damask, My Mind's Eye Chevron, ekokartonki (vastaava Papermania Kraftstax 6 x 6)

Tarrat/Stickers My Mind's Eye Vintage Christmas paper kit (josta löytyvät myös käyttämäni paperit)


Harso/Cheese Cloth Mona Lisa


Hyvää pyhäinpäivää kaikille!

perjantai 1. marraskuuta 2013

Ensimmäinen Paperilla-lehti on nyt ilmestynyt!

Ensimmäinen Paperilla-lehti on nyt luettavissa ja tuntuu aivan mahtavalta, koska lehti on pullollaan ihania jouluisia ohjeita ja ideoita tuleviin askarteluihin. Lehteä näpäyttämällä pääset suoraan lukemaan uutta lehteä.



Publication preview