tiistai 29. elokuuta 2017

Sininen joulukortti

Viime aikoina olen ollut innostunut tekemään joulukortteja Heartfelt Creationin leimasimista ja papereista ja pitkästä aikaa tuntuu siltä, että olen saanut hieman jo uupuneen kipinän syttymään askarteluun. Väritykset tein tuttuun tapaan Zigin kuretake clean color tusseilla.


004

maanantai 21. elokuuta 2017

Joulukortti

Viime viikolla sain tehtyä toisenkin joulukortin Heartfelt creationin ihanalla Festive holly sarjalla. Väritykset tein tuttuun tapaan Zigin Kuretake clean color tusseilla.


004

tiistai 15. elokuuta 2017

Vuoden ensimmäinen joulukortti

Viimeinen lomaviikkoni tältä kesältä alkoin eilen ja nyt on hyvin aikaa askarrella. Sain eilen valmiiksi tämän vuoden ensimmäisen joulukortin Heartfelt Creationin Festive holly- sarjan leimasimilla ja papereilla. Väritykset tein Zigin Kuretake clean color-tusseilla.

002

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Onnittelukortti äidille

Tein äidilleni onnittelukortin Heartfelt creationin leimasimilla ja stansseista. Kukan olen leimannut ja stanssannut Under the sea-sarjan Tropical hibiscus leimasimilla ja stanssilla. Lisäksi leikkasin Border basics stansseilla kauniin aaltoilevan reunan. Väritykset tein Zigin Kuretake clean color tusseilla.


055