torstai 28. joulukuuta 2017

Top 10 vuodelta 2017

On aika katsella vuotta taaksepäin ja listata Top 10 askartelut tältä vuodelta. Tässä siis omat suosikkini:


 1. Petunialaatikko

Petunia laatikko 1


2. Kalakortti

005


3. Vauvakortti

vauvakortti


4. Onnittelukortti 60-vuotiaalle

60-vuotis kortti 2


5. Merikortti

Merikortti 2


6. Onnittelukortti äidille

055


7. Hääkortti

007


8. Kissamainen joulukortti

002


9. Suklaakorttirasia

010


10. Pakettikortit

005

perjantai 8. joulukuuta 2017

Pakettikortteja

Tämän vuoden pakettikortit tein Penny Blackin jouluisella leimasinsetillä ja sydän- ja ympyrästansseilla. Kuvat on päällystetty runsaalla kimalteella, sekä irtokimalteilla että Nuvo aqua shimmer glitter gloss kynällä.


001


005


008


009

perjantai 1. joulukuuta 2017

Jouluinen kissakortti

Löysin ihanan leimasinsetin käsityömessujen yhteydessä Penny Blackilta ja tein joulukortin hieman poikkeuksellisissa väreissä. Väritykset tein Kuretake Clean color tusseilla.


002

maanantai 13. marraskuuta 2017

Jouluinen ikkunakortti

Joulukorttien lähetysaika pikkuhiljaa lähestyy ja korttejakin syntyy pikku hiljaa. Tämän kortin tein Heartfelt Creationin Festive holly ja Winters eve sarjojen papereilla ja leimasimilla.


009

maanantai 6. marraskuuta 2017

Jouluvaunu

Pimeneviin päiviin ja iltoihin sopii hyvin kynttilät tunnelman luojiksi. Tein jouluisen vaunun koristeeksi pöydälleni. Idean sain Heartfelt Creationin sivuilta, mistä ovat myös käyttämäni leimasimet ja stanssit.


005


011


006



003

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Hääkortti

Syksyinen luonto on ihanaa värien juhlaa. Violetti väri sopii siihen hyvin ja siksi sain inspiraation violetista hääkortista.

009


007

perjantai 13. lokakuuta 2017

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kastekortti

Tein kastekortin ystävälleni perinteiseen tyyliin. Väritykset tein Zigin kuretake clean color tusseilla. En löytänyt mistään kastepäivänä leimasintani ja aika kovan kynnyksen jälkeen laitoin korttiin itse kirjoittamani tekstin. En tiedä onko muilla tätä samaa ongelmaa, kynnystä laittaa itsekirjoitettu teksti korttiin.

003

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Jouluaskarteluja

Viimeinen viikko on mennyt aika pitkälti flunssan kourissa, mutta nyt elämä alkaa jo pikkuhiljaa voittamaan. Innostuin koristelemaan suklaalevy rasioita (valmiita pohjia) Heartfelt creationin jouluisilla papereilla ja foamiran kukilla. En ole aiemmin tehnyt foamiran kukkia ja nämä ovat ensimmäiset tekeleeni. Ensimmäisessä rasiassa olen ison kukan leikannut Heartfelt creationin Sparkling poinsettia stanssilla ja pienemmät jonkin muun sarjan stansseilla (jonka nimeä en löytänyt). Alemmassa rasiassa kukat olen leikannut Poppy stamps Blooming poinsettia stansseilla.


007


008


009


010


keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Syksyinen hääkortti

Innostuin Heartfelt Creationin juuri ilmestyneestä syksyisen sarjan papereista ja niiden inspiroimana tein tämän syksyisen hääkortin. Kukkaset värjäsin Distress oxide musteilla ja kukkien keskelle ripottelin mini prillsejä.


006

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Onnittelukortti Oxide musteilla

Osallistuin Tarun ohjaamaan Playing with Distress oxide ink-kurssille, josta pidin kovasti ja innostuin kokeilemaan näitä musteita kortin teossa. Pohjan tein vanhalle kirjan paperille, jonka päälle laitoin kevyesti väritöntä gessoa. Leimaamisen jälkeen väritin kuvan vesiväreillä. Kiitos Taru innostavasta ja kivasta kurssista!


004

tiistai 5. syyskuuta 2017

Vanhanajan tyyliä joulukortissa

Tällä kertaa päätin tehdä vanhanajan tyylisen joulukortin muutamalla modernilla twistillä. Leimasimet, paperit ja stanssit ovat Heartfelt Creationilta. Ikkunaan tein hieman kolmiulotteisuutta laittamalla kalvon ikkunaan ja kohottamalla raamit kohoteipillä ylöspäin.


004

tiistai 29. elokuuta 2017

Sininen joulukortti

Viime aikoina olen ollut innostunut tekemään joulukortteja Heartfelt Creationin leimasimista ja papereista ja pitkästä aikaa tuntuu siltä, että olen saanut hieman jo uupuneen kipinän syttymään askarteluun. Väritykset tein tuttuun tapaan Zigin kuretake clean color tusseilla.


004

maanantai 21. elokuuta 2017

Joulukortti

Viime viikolla sain tehtyä toisenkin joulukortin Heartfelt creationin ihanalla Festive holly sarjalla. Väritykset tein tuttuun tapaan Zigin Kuretake clean color tusseilla.


004

tiistai 15. elokuuta 2017

Vuoden ensimmäinen joulukortti

Viimeinen lomaviikkoni tältä kesältä alkoin eilen ja nyt on hyvin aikaa askarrella. Sain eilen valmiiksi tämän vuoden ensimmäisen joulukortin Heartfelt Creationin Festive holly- sarjan leimasimilla ja papereilla. Väritykset tein Zigin Kuretake clean color-tusseilla.

002

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Onnittelukortti äidille

Tein äidilleni onnittelukortin Heartfelt creationin leimasimilla ja stansseista. Kukan olen leimannut ja stanssannut Under the sea-sarjan Tropical hibiscus leimasimilla ja stanssilla. Lisäksi leikkasin Border basics stansseilla kauniin aaltoilevan reunan. Väritykset tein Zigin Kuretake clean color tusseilla.


055

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Keijukais puutarha

Katselin viime viikolla aamulähetystä ja näin siellä ihania keijukaispuutarhoja. Etsin tietoa ja kuvia näistä ja löysin netistä mitä ihanempia ideoita. Näiden kautta päädyin kokeilemaan pikkuisen puutarhan rakentamista. Tein puutarhan sinkkivatiin, jonka olen joskus saanut lahjaksi. Sattumalta löysin Lehtisen puutarhalta ihanan pikku talon ja sillan, jotka sopivat mainiosti valitsemaani sinkkivatiin. Sitten vain ostamaan mini kukkia ja -kasveja.

Pohjalle laitoin ruukkusoraa ja päälle multaa. Pintaan laitoin sammalta ja pieniä kiviä. Sillan alla oleva "vesi" on tehty jälkiruokamaljaan, jonka hautasin multaan ja laitoin sinne geelihelmiä.


20170730_211813 (1)


puutarha 4


puutarha 3


009


Olisi kiva nähdä myös blogissani vierailevien keijukais puutarhoja, jos teillä on sellaisia tehtynä.



torstai 27. heinäkuuta 2017

50-vuotis kortti

Tein kirkkaan värisen onnittelukortin 50-vuotiaalle Stampendousin leimasimella. Väritykset tein Zigin Kuretake Clean color tusseilla.Näin isoja leimasimia on ihana väritellä tusseilla, koska niihin on kiva tehdä kunnon varjostuksia.


014

maanantai 17. heinäkuuta 2017

Hääkortteilua

Heartfelt Creationilta ilmestyi kuukausi sitten ihana hääsarja, josta innostuin ja tein tämän kortin. Köynnösreuna katkaisee kortin etuosan ja roosa paperi on kiinnitetty kortin sisälle.


Hääkortti 2


Hääkortti 1

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Merellisissä tunnelmissa

Huomasin ilokseni jokin aikaa sitten, että Heidin Korttipajasta löytyi jo vuosia himoitsemiani Stamscapesin leimasimia. Kipinä on säilynyt tästä tapahtumasta ja olen pitänyt silmäni auki näille leimasimille. Kiitos Minna kipinän sytyttämisestä! Ensimmäisen kortin tein merellisissä tunnelmissa. Kortissa on runsaasti kimalletta meren pinnassa, mutta kamera ei suostunut sitä nappaamaan kuvaan.


Merikortti 2


Merikortti


keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kesäinen 50-vuotiskortti

Tein pyynnöstä kesäisen keltaisen 50-vuotiskortin syntymäpäiväsankarille. Leimaamani linnut ovat Heartfelt Creationin leimasimia ja kuvat väritin Prismacoloreilla.


50-vuotis kortti

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Valmistumiskortti

Huomasin juuri, että tämä kortti oli jäänyt päivittämättä blogiini. Tämän kortin kukkaset tein Heartfelt Creationin Under the sea setin leimasimilla ja stansseilla. Väritykset tein Zigin Kuretake clean color tusseilla.


Valmistumiskortti

keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Petunia kukkalaatikko

Ihastuin uusiin Heartfelt Creationin Classic Petunia leimasimiin ja jo hankkiessani ne oli tämä kukkalaatikko mielessäni. Aikaa sen tekeminen vei, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Tästä videosta sain idean ja opastusta kukkien muotoiluun. Käytin sekä small että large settien petunia ja lehti leimasimia.


Petunia laatikko 1



Petunia laatikko2 jpg


Petunia laatikko 3


Hyvää juhannusta kaikille!