perjantai 30. marraskuuta 2012

Kukallinen kortti ystävälle

Tänään kun lunta tulee vaakatasossa ja on vaikea sää autoilun ja liikkumisen kannalta sopii mainiosti piristykseksi tämä väriterapiaa tarjoava kortti. Tein tämän ystävälle ja siihen annoin myös väreihin sopivan lahjan. Leimasin on Penny Blackin You are a peach-leimasin, jonka olen värittänyt Distress markereilla. Paperit ovat October afternoonilta Modern homemaker paperikosta.


003

Mukavaa perjantaita kaikille!

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Talvinen onnea uuteen kotiin kortti

Sain tilauksen kortista, joka lähetetään uuteen kotiin joulukortiksi. Toivomuksena oli myös tämä Magnolian kaunis linna. Päätin siis tehdä talvisen version tästä linnakortista. Paperit ovat Maja Designilta. Linnan katon päällä ja linnan edessä on käytetty runsaasti kimaltelevaa Knorrin deco-pastea lumista tunnelmaa luomaan.


010

tiistai 27. marraskuuta 2012

Kissamainen joulukortti

Viime aikoina on tullut tehtyä jo niin paljon kortteja valmiista vintagekuvista, joten tuntui kivalta väritellä vaihteeksi leimakuvaa. Tämä leimasin on Stamping Bellan mallistoa ja väritetty Distress markereilla. Paperit ovat Echo Parkilta.


024

maanantai 26. marraskuuta 2012

Kolme valkoista joulukorttia

Tein kolme valkoista joulukorttia samalla Hobby Solutionin Decoration kohokuviontitaskulla. Paperi on Fabrianon 200 g vesiväripaperia ja kukat leikkasin Spellbindersin Layered Poinsettia stanssilla.  Lumihiutalekuvion leikkasin Memoryboxin stanssilla. Kauniin lumimaisen pinnan tein kortteihin Knorrin Deco-Pastella. Kohokuviontitasku ja Deco-Paste Paperellasta.


016



021



022


sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Ylioppilaskortti pojalle

Joulukuussa saa taas ylioppilaslakkinsa moni nuori ja tämän kortin tein pian lakkinsa saavalle pojalle. Paperit ovat Bo Bunnyn paperikosta ja lakki-leimasin on Nea-Idealta.


011


014

lauantai 24. marraskuuta 2012

Kaksi vintagejoulukorttia

Täällä on ollut käynnissä viime aikoina joulukorttipaja ja nämä kaksi korttia syntyivät taas pajan tuotoksena. Itse pidän erityisesti tästä ensimmäisestä kortista, jossa näkyy valkoista joulun tunnelmaa. Toki tunnelmaa näkyy myös toisessa kortissa. Ensimmäisen kortin paperit ovat Maja Designilta ja kuva Pion Designilta, toisen kortin paperit ovat Pion Designilta ja leimasinkuva Penny Blackilta.


004



009

perjantai 23. marraskuuta 2012

Kastekortti tyttövauvalle

Eilen sain valmiiksi tämän kastekortin. Paperit ovat muistaakseni My Mind's Eyeltä ja leimasin Lili of the valleylta.


006


torstai 22. marraskuuta 2012

Kaksi sinivalkoista joulukorttia

Näihin kahteen sinivalkoiseen korttiin löysin tunnelman Maja Designin papereista ja Inkidon ihanista vintagekuvista. Kimalletta laitoin kuvien reunoihin ja lumiseen alareunaan, jonka olen leikannut Memoryboxin stanssilla. Näillä korteilla osallistun myös It's all about vintagehaasteeseen, jonka haasteena on tehdä kortti, jossa on kimalletta .


004



003

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Vanhanajan joulukortti

Tämän joulukortin tein uudella Penny Blackin leimasimellani, joka on mielestäni oikein kaunis. Ihanaa tunnelmaa siihen saa värittelemällä myös taustaa eri sävyillä. Koristeet olen leikannut Marianne designin ja Sizzixin stansseilla.


002


tiistai 20. marraskuuta 2012

Intohimona skräppäys 20.-21.4.2013


Intohimona skräppäys järjestetään ensi keväänä Helsingissä 20.-21.4. 2013.




Viime keväänä olin tapahtumaan oikein tyytyväinen ja "pakkohan" sinne on taas mennä :)

maanantai 19. marraskuuta 2012

Jouluinen tagi

Tällaisia possutageja ajattelin tänä vuonna jakaa lahjojen kylkiäisinä. 



001



Tagin leikkasin puupahvista Sizzixin Tag & Bookplates stanssilla. Magnolian Sweet piglet-possun leimasin tagiin ensin ja sitten maskaustekniikalla tekstin sen taustalle. Teksti on kohokuvioitu Rangerin Seafoam white kohojauheella. Väritykset tein Prismacolor Premium kynillä. Tekstin leikkasin Crealiesin aakkostanssilla 19. Tagissa olen lisäksi käyttänyt Knorrin deco pastea sekä Sticklesin Dry glitter Christmas red kimallehilettä. Tarvikkeet pääosin Paperellasta

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kaksi vintage enkeli-korttia

Tänään olen lähinnä kerännyt voimia, siivonnut ja siinä sivussa tein nämä kaksi jouluista enkelikorttia. Ensimmäisessä kortissa olen koristeet tehnyt Memoryboxin stanssilla ja lumihiutaleet Martha Stewartin kuvioleikkurilla. Paperit ovat Pion Designilta.


005


Toisessa kortissa paperit ovat Inkidolta ja lumihiutaleboordin leikkasin Memoryboxin stanssilla. Lumitahna on Knorrin Deco-pastaa kimalteella.


001


lauantai 17. marraskuuta 2012

Tampereen kädentaidot messuilla käyty

Tulin juuri Tampereelta oltuani siellä aamusta asti. Aivan mahtava päivä taas kerran. Pidän kovasti siitä, että askartelukaupat lisääntyvät siellä vuosi vuodelta. Haastattelukin meni mielestäni hyvin ja paljon oli kävijöitä myös Fiskarssin demopisteellä. Aika maltillisesti tein ostoksia, mutta kaikkea ei voi näyttää (jätän joulupukin jaettavaksi joitakin ostoksiani).

Tässä joitain ostoksiani messuilta:

Klemmarikellari (heillä oli mukanaan mm. paljon Spellbindersin pieniä stansseja, joita en ollut aiemmin nähnyt ja Penny Blackin uusia leimasimia)



001




007


Teippitarha (kyseessä ovat nämä teipit Ensyklopedia Eläinkunta, Ensyklopedia Kasvikunta ja Jouluiset ikkunat


005


Ja suuri suosikkini oli pian nettikauppansa avaava Imagine & Do (koska intohimoni on kuvien värittäminen)




010

torstai 15. marraskuuta 2012

Kastekortti poikavauvalle

Tämä viikko on ollut kohdallani kovin kiireinen, mutta tämän kastekortin olen saanut tehtyä. Siinä oleva kaunis leimasinkuva on Lili of the valleylta ja väritykset tein Distress markereilla. Paperit ovat Inkidolta. Kauniit kehykset kuvalle tein ilman stansseja kakkupapereilla.



003


maanantai 12. marraskuuta 2012

Koruilua

Olen menossa Tampereen kädentaidot messuille lauantaina ja olen Face to Face-kahvilassa haastattelussa klo 13-13.15. Tämän jälkeen demoilen Fiskarsin pisteessä (C518) klo 13.30-15  Fiskarsin tuotteita, joten tervetuloa moikkaamaan. Mielelläni näen aina uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja.

Haastattelua ajatellen tein nämä vaaleanpunaiset helmet, jotka sopivat asuuni lauantaina.


032


036


sunnuntai 11. marraskuuta 2012

60-vuotis kortti vintagetyylillä

Tein tämän romanttisen kortin pian 60-vuotta täyttävälle naiselle ja käytin siinä Inkidon papereita. Kakkupaperi on leikattu Cottage cutzin stanssilla ja herkän valkoisen (kuvan vasemmassa alareunassa) koristeen stanssi on peräisin Memoryboxilta. Viirit leikkasin käsin.


003




Muistattehan, että tänään on viimeinen mahdollisuus äänestää suosikkiblogia ja osallistua samalla Tampereella järjestettävien Suomen kädentaidot messujen lippujen arvontaan.




lauantai 10. marraskuuta 2012

StampARTic & Lili of the valley

Lili of the valley lähetti koko StampARTicin tiimille kauniita digileimasimia ja niistä ahkeroimme jouluisia kortteja. Minä tein nämä kaksi korttia Papermanian Home for Christmas papereilla. Muiden tiimiläisten upeat kortit löydät täältä.





005


001

tiistai 6. marraskuuta 2012

Kaksi simppeliä korttia lahjaksi

Löysin tuossa taannoin ihania Reprintin papereita askartelukaupasta ja päätin tehdä niistä kortit kiitoslahjaksi ihmiselle, joka on auttanut minua paljon viime vuosina. Kauniita papereita en raaskinut juurikaan peittää, korostin vain hieman joulun tunnelmaa kakkupaperein, timangein, helmitarroilla ja Tim Holtzin Tinsel twainilla (hopeinen nauha).


014


010



016


013


004


sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Romanttinen ja valkoinen joulukortti

Valkoinen kohokuvioitu kortti syntyi kauniin kohokuviointitaskun innoittamana. Käsittelin kohokuvioinnin reunoja hieman musteella ja lisäsin joihinkin kohtiin Star dust kimalleliimaa ja ripottelin päälle Sticklesin Dry glitteriä. Paperin pintaan laitoin tunnelmaa luomaan kimalteista Knorrin Deco-Pastea, johon olen viime aikoina kovasti tykästynyt. Twill nauhaan leimasin tekstin Archival inkin Coffee musteella.



001


Materiaalit



Kukan alla oleva stanssattu kuvio on leikattu Memoryboxin Quinn Florish stanssilla

Kukka Prima Marketing



perjantai 2. marraskuuta 2012

Kihlajaiskutsuja

Tein jokin aikaa sitten pienen sarjan kihlajaiskortteja tilauksesta toiveiden mukaan ja käytin niissä Stempelgleden kaunista sydän leimasinta. Paperit ovat Pion Designilta.



002


004


torstai 1. marraskuuta 2012

StampARTicin lokakuun haaste

Tänään julkaistiin StampARTicissa lokakuun haaste ja tällä kertaa haasteena on tehdä kortti miehelle ja kortissa tulee olla jotain metallista. Itse tein omalle isälleni isänpäiväkortin Pion Designin papereilla. Palkinnot haasteeseen sponsoroivat Lili of the valley ja Marianne Design.


004