torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Hyvää joulua kaikille blogini lukijoille!


070



041

Tässä perheemme koiruudet jouluisissa kuvissa


keskiviikko 18. marraskuuta 2015

perjantai 30. lokakuuta 2015

Lähes valkoinen joulukortti

Näyttävän kortin tekemiseen ei aina tarvita paljoa värejä vaan kerroksellisuus tuo korttiin moniulotteisuutta. Tämän kortin kerroksellisuutta olen tehnyt stansseilla leikatuilla kukilla ja kuvioilla.


007

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

torstai 8. lokakuuta 2015

Sininen kiitoskortti

Tein sinisen kiitoskortin työkaverilleni Faber-Castellin gelatos väreillä. Perhoset tein sabluunalla ja Stamperian pasta stuccolla (läpinäkyvää pastaa).


004


002


012

tiistai 6. lokakuuta 2015

Kihlajaiskortti nuorelle parille

Ihastuin ensisilmäyksellä Altenew:in ihaniin leimasimiin, joilla harjoittelin ensin aikani ja sitten sain tehtyä tämän kortin. Musteet ovat pääosin Distress inkkejä.


017


015

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hääkortti

Tein maalaisromanttisen kortin hääparille Stamping Bellan ihanalla leimasimella. Väritykset tein vesiliukoisilla Prismacoloreilla. Paperit, leimasin ja stanssi Paperellasta.

005


Tarvikkeet

Paperit Joy Craft Botanical paperilehtiö

Stanssit Memorybox Honeyblossom sprig

Pitsi ja teksti omista varastoista

perjantai 28. elokuuta 2015

Koiramainen kortti

Tein koiraihmiselle kortin Penny Blackin ihanilla koiraleimasimilla. Väritykset tein vesiliukoisilla Prismacoloreilla. Kaikki kortin tarvikkeet Paperellasta.

002


Leimasimet Penny Black:Cling leimasinsetti Doggone sweet

Paperit Authentique paperi Crush "Sweet", Authentique paperi Crush "Symmetry"

Kukat leikattu Crealiesin kukkastanssilla 7 

Heteet kukkien sisälle tehty keltaisella Pearl makerilla

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Käymme yhdessä ain-kortti

Tein tällaisen hyvän tuulen kortin, joka sopii vaikkapa hääpäiväkortiksi. Väritykset vesiliukoisilla Prismacolor kynillä. Paperellasta Leimasin, kynät ja paperit.


004

Leimasin Stamping Bella Forever my always

Paperi Magnolia Turning leaves-Vintage coffee and tea


lauantai 15. elokuuta 2015

Hääkoristeluita osa 2

Julkaisen taas lisää kuvia hääkoristeluistamme. Hääautonamme oli rekan nuppi, joten koristeluidenkin piti olla suuria. Auton etusäleikköön kiinnitin tekemäni ison kranssin, jonka kukat olivat tavallista suurempia silkkikukkia. Kranssin pohjana on kuminen risun oksa, jonka väänsin kranssiksi rautalangan avulla.


DSC_0254


Kuva pitopöydästämme


DSC_0266



DSC_0271


Juomatarjoilu

DSC_0299



DSC_0300



DSC_0331


Hääkoristeluiden kolmas osa on vielä tulossa piakkoin...

tiistai 11. elokuuta 2015

Hääkutsu

Tein tällaisen kutsun häihimme, joka kuvasti hyvin häidemme teemaa.


014



Kortit tein ekokartongille.Leimasin ensin taustalle tekstileimasimella ja Memoryboxin sydänstanssilla (Woodland heart frame) leikkasin kauniin ja herkän sydämen. Linnut, köynnökset ja kukat on leimattu Heartfelt Creationin leimasimilla ja stanssattu heidän stansseillaan. Väritykset tein Chameleon tusseilla.

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Hääkoristeluita osa 1

Meillä vietettiin häitä viime viikon lauantaina ja ajattelin julkaista tekemiäni koristeluita, joita olen viimeisen kuukauden ajan tehnyt ja hankkinut.


DSC_0396


DSC_0008


DSC_0304


DSC_0005


DSC_0002


DSC_0011


DSC_0033


DSC_0250


Julkaisen toisen osan koristeluista piakkoin...

torstai 2. heinäkuuta 2015

Hääkortti

Tein kultasävytteisen hääkortin kauniilla stanssilla ja huonekaluvahalla. Viime viikot ovat kuluneet niin täysin pihatöissä, että askartelu on jäänyt väkisinkin taka-alalle. Nyt on aika nauttia kauniista päivistä ja myös kesäjuhlista jos sellaisiin on menossa.


031

torstai 18. kesäkuuta 2015

Kaksi vauvakorttia

Voi miten aika rientää vauhdilla. Illat ovat menneet puutarhatöiden parissa ja askarreltuakin on tullut, mutta tänne asti ne eivät ole vielä päässeet. Tässä kaksi tekemääni vauvakorttia poikavauvoille.


013

014

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Ylioppilaskortti

Tein viime lauantaiksi ylioppilaskortin nuorelle neidolle hempein vaaleanpunaisin sävyin.


005

Hyvää viikonloppua kaikille!


keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kissamainen laatikko

Koristelin pienen valkoisen rasian kissankuvalla ja kauniilla papereilla. Halusin rasiaan kevyen ja herkän tunnelman enkä halunnut lisätä siihen kovin paljoa koristeita enkä värejä.


006

011

maanantai 25. toukokuuta 2015

Vihreä hääkortti

Tein pyynnöstä vihreän hääkortin, johon oli toivottu myös hopeaa. Stanssasin kauniin pohjan Creative Expressionin stanssilla, jonka päälle hieroin hieman hopeaa huonekaluvahaa.


007

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Siilikortti

Tein tämän siilikortin Eeva Välikangas Designin Juhlan aika-sarjan papereista. Pallonauhan tein leikkaamalla lävistäjällä pieniä palloja, liimaamalla ne ja piirtämällä tussilla narun pallojen väliin. Vielä kerkeää muutaman tunnin ajan osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa koko näiden ihanien paperien Juhlan aika-sarjan.


007

tiistai 12. toukokuuta 2015

Kortteja ja arvontaa

Sain ihania uusia Eeva Välikangas Designin papereita ja ne ovat Juhlan aika sarjasta, joka on juuri tullut painosta. Näistä papereista tein kortin ylioppilaalle ja hääparille (kortti sopisi myös kihlaparille). Näitä papereita myydään monissa askartelukaupoissa sekä Donnossa. Löydät koko sarjan täältä.


033

027


Ja nyt julistan arvonnan alkaneeksi. Valitse näistä ihanista papereista suosikkisi ja kerro se minulle kommentilla. Arvon kaikkien osallistuneiden kesken kokonaisen setin näitä papereita (yhteensä kahdeksan erilaista paperia). Tässä muutamia kuvia näistä ihanuuksista. Käy valitsemassa Donnon sivuilta itsellesi mieluisin paperi. Arvonnan voittajan julkistan ensi sunnuntaina klo 18.

Edit. Voit osallistua myös facebookissa tai lähettämällä minulle sähköpostia, jossa kerrot halukkuudestasi osallistua arvontaan ja mielipaperisi. Sähköpostiosoitteeni on maissi 01 at gmail piste com (ota välit pois).

019


020

016



Edit: Arvonta on nyt päättynyt, julkaisen hetken kuluttua voittajan.

Voittajaksi selviytyi Enkulin käsityöt!!! 

Paljon onnea voittajalle ja kiitos osallistumisesta kaikille!

Toivon, että voittaja toimittaisi sähköpostiini yhteystietonsa (nimi ja osoite) mahdollisimman pian.